Kalenderpikene

En hjertevarm komedie med en alvorlig undertone

LØR 25. MAR 19.00
SØN 26. MAR 19.00
TIR 28. MAR 19.00
ONS 29. MAR 19.00
TOR 30. MAR 19.00
FRE 31. MAR 19.00

HVOR: Sølvsalen, Kongsberg Musikkteater
VARIGHET: 2 timer med pause
PRIS: 330,- Inkl.avg.

Hva har kreft, solsikker og en kalender med avkledde kvinner med hverandre å gjøre? Alt dette bindes sammen i teaterstykket «Kalenderpikene», en rørende, morsom og alvorlig historie om en kvinneforening som gjør noe utenom det vanlige med den tradisjonelle foreningskalenderen.

Anni og Kris er venninner og medlemmer i Sandsvær Sanitetskvinner. Når Annis mann får leukemi og dør, finner foreningen ut at de skal gi ut en kalender med bilder av medlemmene uten en tråd, til inntekt for kreftsaken. Planen er å selge litt flere eksemplarer enn den tradisjonelle «Broer i Numedal»-kalenderen, men når hele prosjektet eksploderer til en sensasjon settes vennskap og fellesskap på prøve hos sanitetskvinnene.

«Kalenderpikene» er basert på filmen med samme navn fra 2003, og den er igjen basert på en virkelig historie fra Yorkshire. Vi i Kongsberg Teaterlag gleder oss til å vise dere denne hjertevarme komedien.

Skuespillere: Lise-Beate Ramberg, Anette Grimnes, Karete Fjelldalen Lurås, Ingvild Åbyholm Russell, Astrid Midtbøen Varpe, Anne-Grethe Herland, Vigdis Margrethe Løver, Kjersti Vanessa Weeden, Anette Skjerven, Knut Kolberg og Halvor Paasche Madssen. 

Regi: Stein O. Rasmussen