Årets krimteater heter «Mord i kulissene»

Også i år deltar Kongsberg Teaterlag på Kongsberg Krim med et nytt «mord til maten-stykke, i samarbeid med Gyldenløve hotell.

Gyldenløve Hotell tirsdag 23.10, onsdag 24.10, torsdag 25.10 , fredag 26.10  og lørdag 27.10  kl. 19.00. Spilles også fredag 19.10, lørdag 20.10 og mandag 22.10.

Mens du nyter en velsmakende tre retters middag, kan du være med på å finne løsningen på en mordgåte.

Skuespillere fra Kongsberg Teaterlag: Nina Søia, Unni Bjertnes, Mari Evjen Jørstad, Thorbjørn Save, Kenneth Flatin og Tommy Johansen.

Manus og regi: Arve Fretheim.

Reservering av billetter: Gyldenløve Hotell: gyldenlove@bestwestern.no eller tlf. 32 86 58 00.

Kun få billetter igjen.

Forlaget Askedal innbyr til stor lanseringsfest med sjampanje og tre retters meny på Gyldenløve hotell på Kongsberg. Her blir det en glimrende anledning til å bli bedre kjent med Kongsbergs egen krimdronning Rebekka Strømmes nyeste krimroman. Anmeldelsene har allerede kommet inn og kritikerne er samstemte om at dette er en av hennes aller beste romaner. «Nytt mesterverk fra forfatteren av fjorårets megasuksess «Mord, sa du?« Vi er stolte av å ha en slik verdensstjerne iblant oss. Kongsberg Krim er også svært fornøyd med at lanseringen av Rebekka Strømmes nyeste roman er lagt til vårt 15årsjubileum.

Vi er spente på hva som er intrigen denne gangen. Vi har hørt rykter om at romanen tar for seg lokale forhold, og at handlingen faktisk foregår på Gyldenløve hotell. Selvsagt er vi også uhyre spente på hva som egentlig skjuler seg bak tittelen «Mord i kulissene».

Her er det duket for spenning i mesterklassen.