Froskeprinsessen kvekker igjen

Velkommen til familieforestilling i Sølvsalen!

Kongsberg Teaterlag er i full gang med å øve inn en helt ny versjon av familieforestillingen «Froskeprinsessen», som gikk for fulle hus i 2011. To helger i november spilles det populære stykket i Sølvsalen på Musikkteatret i Krona.

Vi møter prinser, prinsesser, en dronning og en frosk…..  Prinsene skal gifte seg med prinsessene – men hvem er det som vil gifte seg med en frosk? 

Kom til oss og la våre gjøglere ta dere med til et eventyrland fullt av farer, spennende prøvelser, moro og abligøyer i en leken historie som også rommer ettertanke. Bueskyting, giftemål, sang, dans, alt som hører med til et skikkelig eventyr. Passer for barn i alle aldere fra 4-5 år og oppover.

På rollelista finner vi Astrid Varpe, Kenneth Flatin, Christopher Rygh, Julie Renée Duangyai, Njål Vigleik Johnsen, Georgia Grace Crawley, Ellinor Berge, Nina Søia, Kjersti Vanessa Weeden, Randi Hasslan og Siv Husebø Skjolde.

Stykket er skrevet av den canadiske improvisasjonsteaterguruen Keith Johnstone og oversatt til norsk av Stein O. Rasmussen, som også har regien på forestillingen.