«Hva skjedde egentlig med Marianne?» – en kriminalgåte i fire akter

Krimteater og en treretters middag

Kongsberg Krim, Kongsberg Teaterlag og Gyldenløve Hotell  ønsker velkommentil forestillingen «Hva skjedde egentlig med Marianne?». Det er tredje gangenvi prøver dette konseptet, som i all ubeskjedenhet har slått godt an. Teater,mord og mat for åpen scene. Her kan alt skje.

Vi befinner oss innledningsvis i avdøde Peder Kjærs hytte påBlefjell, hvor fem av hans etterkommere er samlet. Ingen vet hvorfor de er samlet her. Kan det værenoe med arven å gjøre?  Eller erdet ganske andre ting som ligger bak? I alle fall ligger det an til avsløringer og konflikter, og samholdet ifamilien er kanskje ikke så godt som noen hadde trodd?  

Forestillingen består av fire nervepirrende akter ispedd treretters velsmakende middag.  Ogpublikum blir invitert til å selv å leke detektiv i beste Hercule Poirot-stil.Så vær velkommen til både godfornøyelse og fordøyelse.

I rollene:
PrebenKjær, eks- politiførstebetjent: Stein O. Rasmussen
VigdisKjær, sekretær:                    Mari Evjen Jørstad
RenateHoff, bibliotekar:                 UnniBjertnes
BernhardHoff, aksjemegler:            TommyJohansen
SylviaKjær, filmregissør:                MonaBotner Nilsen

Manusetter en svensk idé:             ArveFretheim

NB! ALLE FORESTILLINGENE ER UTSOLGT.

Spilledatoer:  tirsdag 25. oktober, onsdag 26. oktober, torsdag 27. oktober (utsolgt), fredag 28. oktober og lørdag 29. oktober 2016.
Alle dager kl. 19.

Billetter à kr 650,- inkluderer 3-retters middag og teaterforestilling, reserveres på epost til gyldenlove@bestwestern.no eller tlf. 32 86 58 00.