TRE SYKE SØSTRE

KJÆRE PUBLIKUM!

Velkommen til Kongsberg Teaterlags oppsetning av «Tre syke søstre» av Kjetil Indregard. Indregard er en meget produktiv og anerkjent teatermann og forfatter, blant annet har han skrevet manus til flere Hotel Cæsar episoder. Nå sist stod han bak både manus og regi på «Neste kamp» på Oslo Nye Teater.

«Tre syke søstre» er en enakter med en blanding av Samuel Becketts «Mens vi venter på Godot» og Roald Dahls mørke og makabre kriminalfortellinger. I tillegg er det innslag av saftig og svart humor.

Scenen er en leilighet hvor alle møblene er pakket inn i plast, tilsynelatende etterlatt av den tidligere leieboeren. Her ankommer i tur og orden tre sykesøstre, som alle har fått tilsagn på leiligheten av Kongsberg sykehus hvor de alle jobber. For å ordne opp i virvaret trer en vaktmester støttende til. Uten spesielt hell.

De tre sykesøstrene bestemmer seg for å tilbringe natten i leiligheten og stoler på at alt ordner seg neste morgen. For å fordrive tiden småprater de og leker noen gjetteleker. Imidlertid skal det etter hvert vise seg at ikke alt er som det skal være i leiligheten. Spørsmålene blir hvem er det egentlig som eier denne leiligheten, hvem er de tre sykesøstrene og hvilken rolle spiller vaktmesteren?

I løpet av få minutter endrer stykket helt karakter til å bli en en kriminalstory der man venter på neste mord.

Så vær velkommen til leilighet nr. 29 i 15. etasje!

Skuespillere: Unni Bjertnes, Ellinor Berge, Mona Botner Nilsen, Svein Lurås. Regi: Arve Fretheim.

Forestillingen varer ca. 1 time.

Billettpris kr. 150. Billetter selges ved inngangen.

Spilles på Energimølla:

TIRSDAG 22. oktober kl. 20.30 – premiere

ONSDAG 23. oktober kl. 20.00

LØRDAG 26. oktober kl. 18.00

MANDAG 4. november kl. 19.00

TIRSDAG 5. november kl. 19.00

TORSDAG 7. november kl. 19.00